De volgende instellingen kunnen worden gewijzigd om de invloed op het schrijfproces. Degene die als standaard zijn in eerste instantie geselecteerd. Alle instellingen worden onthouden zodat u niet hoeft te veranderen tussen gebruik van VideoPad.

Schrijfsnelheid

Kies de schrijfsnelheid die u wenst. Alleen geldige snelheden voor het station en de media worden weergegeven. Over het algemeen Selecteer [MAX] om te schrijven zo snel mogelijk.

Kopie├źn

Dit is het aantal exemplaren van de schijf te branden (standaard ingesteld op 1).

Gebruik Overbranden

Als deze optie is geselecteerd, zal de VideoPad proberen te schrijven van alle bestanden die dat u hebt opgegeven, zelfs als dit langer dan de nominale grootte van de media is. Als het branden mislukt dan moet u minder bestanden te schrijven. Houd er rekening mee dat dit meestal niet lukt voor DVD-media.

Rewritables Wissen

Als u naar een herbeschrijfbare schijf (CD-RW, DVD-RW, DVD + RW, BE-RE brandt) de disc automatisch gewist wordt als u deze opties inschakelt. Als u deze optie niet inschakelt en de schijf niet leeg is vervolgens u zal zitten souffleur en het branden zal worden geannuleerd. U kan een schijf met behulp van de menu-optie van de brander en de selectie wissen herbeschrijfbare schijf wissen.

Controleert U Of Gebrande Inhoud Klopt Na Branden

Uw inhoud zal worden geverifieerd nadat VideoPad is voltooid proces branden.

Een DVD-label Met Disketch Label Maker Maken

Terwijl u wacht tot het brandproces is voltooid, gebruikt u Disketch Disc Label Software om een dvd-label of omslag te maken.

Gebruik Bladwijzers Als Hoofdstukken

Bladwijzers op de tijdlijn exporteren als hoofdstukken in uw film gebruiken. Als u wilt toevoegen van een bladwijzer, klik met de rechtermuisknop op de tijdlijn en kies vervolgens "Set bookmark" in het contextmenu.

Menu Toevoegen

Druk op deze knop om de disc menu Maker openen en maak een menu voor de schijf.