Elke reeks heeft een of meer videotracks, en een of meer audiotracks. Merk op dat niet alle tracks zichtbaar zijn zal bij het bewerken in Regisseer modus.

Videotracks


Videoclips, afbeelding videoclips, tekst clips en lege clips kunnen alle worden geplaatst op de videotracks.

Wanneer meerdere videotracks worden gebruikt, worden clips op hogere tracks weergegeven op de top van clips op lagere tracks. bijvoorbeeld zou een titel tekst clip op videotrack 2 verschijnen op de top van een videoclip op het videospoor 1.

Toon / Verberg
In de tijdlijnmodus, uncheck bijhouden -> Toon Track op Output, of klik op het oogpictogram aan het linkereinde van de track, tijdelijk stoppen clips op de track uit wordt weergegeven in de volgorde. Dit geldt voor zowel de reeks preview en alle opgeslagen video, met inbegrip van wanneer de huidige reeks wordt gebruikt als een clip in een andere volgorde.

Inschakelen / uitschakelen van Solo
In de tijdlijnmodus, Controleer Track -> Solo bijhouden, of klik op het pictogram van de persoon aan het linkereinde van de track, tijdelijk toestaan alleen de clips op de track uit wordt weergegeven in de volgorde. Dit geldt voor zowel de reeks preview en alle opgeslagen video, met inbegrip van wanneer de huidige reeks wordt gebruikt als een clip in een andere volgorde.

Vergrendelen / ontgrendelen
In de tijdlijnmodus-Selecteer Track > Lock bijhoudenof klik op het hangslotsymbool, om te voorkomen dat per ongeluk omgezet clips op het spoor.

Samenvouwen / uitvouwen
In de tijdlijnmodus, Controleer Track -> Ineenstorting bijhouden, of klik op de dunne bar pictogram aan de linkerkant van de track, minder ruimte gebruiken voor het nummer van de reeks. Miniaturen worden alleen weergegeven op spoor clips wanneer de track wordt uitgevouwen, anders dat de naam van de clip weergegeven.

Audiotracks


Alleen audio clips kunnen worden geplaatst op de audiotracks.

Alle audiotracks worden vermengd wanneer de reeks wordt gespeeld of als een video opgeslagen. bijvoorbeeld kan een audio commentaarclip op audiotrack 2 worden gehoord op hetzelfde moment als de soundtrack van een video op audio spoor 1.

Mute
Selecteer in de tijdlijnmodus bijhouden -> Mute bijhouden, of klik op het luidsprekerpictogram op de linkerkant van de track, tijdelijk stoppen clips op het spoor van wordt gehoord in de reeks. Dit geldt voor zowel de reeks preview en alle opgeslagen video, met inbegrip van wanneer de huidige reeks wordt gebruikt als een clip in een andere volgorde.

Inschakelen / uitschakelen van Solo
In de tijdlijnmodus, Controleer Track -> Solo bijhouden, of klik op het pictogram van de persoon aan het linkereinde van de track, tijdelijk toestaan alleen de clips op de track uit wordt gehoord in de volgorde. Dit geldt voor zowel de reeks preview en alle opgeslagen video, met inbegrip van wanneer de huidige reeks wordt gebruikt als een clip in een andere volgorde.

Vergrendelen / ontgrendelen
Wat betreft de videotracks.

Samenvouwen / uitvouwen
Wat betreft de videotracks, behalve audio clips zal tonen een golfvorm in plaats van miniaturen als het is uitgevouwen.

Volume & Pan
In de tijdlijnmodus heeft elke track een volumeregelaar en een stereo pan-schuifregelaar. Dit volume en pan wordt toegepast op alle audio clips op het spoor.