Een "stereoscopische" afbeelding of video presenteert een andere afbeelding voor elke oog, een 3D-effect te geven.

Laden Van 3D Media

3D beeld clips en / of 3D video clips kunnen worden toegevoegd aan elk project, volgens de instructies in het laad- of Clips maken.

Bij het laden van een 3D-beeld of een video bestand, zal u worden gevraagd om de stereoscopische indeling te selecteren. Controleer Gebruik deze indeling voor alle 3D-bestanden die ik geladen -het selectievakje dit als standaard instellen. Later in het standaard formaat kan worden gewijzigd Opties: exporteren.

Om de stereoscopische formaat van een clip nadat het is geladen, gebruikt u het dialoogvenster Clipeigenschappen .

3D Video's Opslaan

Volg de instructies in Een video opslaan, delen of branden. Selecteer het stereoscopische 3D-uitvoerformaat, zoals weergegeven in Video uitvoeren naar stereoscopisch 3D.

Stereoscopische Formaten

Naast Elkaar Of Boven / Onder
Informatie Voor De Linker- En Ogen Worden Opgeslagen In Aparte Delen Van Elk Frame. Als De Hoogte Of Framebreedte Is Ingesteld Op De Helft, Dan Betekent Het Dat De Output Getoond Uitgerekt Alsof Het 3D Invoerbestand Op Halve Breedte Of Hoogte Geplet Waren.

Anaglyph
Informatie voor het linker en rechter oog wordt opgeslagen samen door het verschuiven van kleuren. Bril met verschillende gekleurde lenzen zijn vereist voor het bekijken van het 3D-effect.