Aan VideoPad, Klaar Om Te Bewerken Kunt U De Video Rechtstreeks Vanaf Uw Camcorder Vastleggen. Selecteer bestand -& Record -& Video Vastleggen, Of Klik Op De Record -Knop Op De Werkbalk Om Het Dialoogvenster Video Vastleggen .


Vastleggen Van Videocamera

U kunt gemakkelijk video rechtstreeks vanaf uw DV-camcorder vastleggen. Als u een schijf gebaseerde camcorder hebt, of naar een geheugenkaart hebt opgenomen, Zie videobestanden laden in plaats daarvan.

Om voor te bereiden op video vastleggen vanaf een camcorder, zorg ervoor dat is het apparaat aangesloten op uw computer en ingeschakeld. Selecteer de camcorder in het Vangen van pull-down menu. Vervolgens moet u om de video die u bent bezig met het vangen van een logische naam, zodat het bestand later gemakkelijker te lokaliseren. Tot slot Selecteer de locatie op uw computer waar u zou willen opslaan van de vastgelegde video. U bent nu klaar om te leggen.

Om het video vastleggen vanaf een camcorder, eerst controleren of dat de camcorder is modus spelen en geen Record . Zie de handleiding voor meer informatie bij uw camcorder.

U kunt vervolgens Klik op de opnameknop onder de voorvertoning van de bron . Wanneer u klaar om te stoppen met vastleggen bent, klikt u op de knop stoppen . Het bestand zal dan automatisch worden toegevoegd aan uw VideoPad project. U kunt klikken Record en Stop zo vaak als u nodig hebt om te vangen veel verschillende clips van de ene bron. U kunt de Vooruitspoelen of terugspoelen besturingselementen op de camera gebruiken als u nodig hebt om te navigeren naar een bepaalde plek op de DV-tape.

Vastleggen Vanaf Een Ander Apparaat

VideoPad kunt u video van een webcam, TV capture-kaart, of andere apparaten aangesloten op uw computer.


Selecteer in het dialoogvenster Video Capture om voor te bereiden om video te vangen, het apparaat dat u wilt vastleggen vanaf het pull-down menu. Zorg ervoor dat u ook de juiste audio bron aangesloten hebt. Vervolgens moet u om de video die u bent bezig met het vangen van een logische naam, zodat het bestand later gemakkelijker te lokaliseren. Tot slot Selecteer de locatie op uw computer waar u zou willen opslaan van de vastgelegde video. U bent nu klaar om te leggen.

Als u wilt het vastleggen van video, klikt u op de opnameknop onder de voorvertoning van de bron . Wanneer u klaar om te stoppen met vastleggen bent, klikt u op de knop stoppen . Het bestand zal dan automatisch worden toegevoegd aan uw VideoPad project. U kunt klikken Record en Stop zo vaak als u nodig hebt om te vangen veel verschillende clips van de ene bron.