Om een of meer clips toevoegen aan de huidige volgorde, voert u een van de volgende handelingen uit:

Meerdere clips staan op een opeenvolging op hetzelfde moment, de eerste clip zal worden geplaatst op de geselecteerde plek plakken als volgende clips rechts ervan worden geplaatst.

Plaatsing Methoden

Plaats Op Volgorde Aan Begin
Clips Worden Op Video- Of Audio Track 1, Op Positie 0:00:00.0 Geplaatst. Clips Reeds Op Deze Tracks Worden Naar Rechts Verplaatst Door De Duur Van De Clips Worden Toegevoegd.

Plaats Op Volgorde Bij Cursor
Clips Zijn Geplaatst Op De Video- Of Audio Track 1, Op De Positie Van De Cursor Afspelen (De Verticale Rode Lijn). Clips Reeds Op Deze Tracks Worden Naar Rechts Verplaatst Door De Duur Van De Clips Worden Toegevoegd.

Plaats op de Cursor op de nieuwe Track
Clips worden op de positie van de cursor afspelen (de verticale rode lijn), op de eerste track die op dat moment geen clips is geplaatst.

Plaats Op Volgorde Aan Einde
Clips Zijn Geplaatst Op Video Of Audio Track 1, Na Alle Andere Clips Op Deze Tracks. De Duur Van De Sequentie Wordt Langer.

Als de Plaats Clip op volgorde dialoogvenster altijd geselecteerde actie uitvoeren. Vraag me niet weer. selectievakje is ingeschakeld, wordt dezelfde methode gebruikt als latere clips toevoegen. Dit kan later worden gewijzigd met Opties -> Media -> toevoegen nieuwe clip naar de volgende positie.