De volgende instellingen kunnen worden gewijzigd om de invloed op het schrijfproces. Degene die als standaard zijn in eerste instantie geselecteerd. Alle instellingen worden onthouden, zodat u niet hoeft te veranderen tussen gebruik van Express Burn


Met Behulp Van Interne Steun Branden (Standaard) / Branden Met Windows Media Player

In alle gevallen wij bevelen het gebruik van de interne steun (de standaardinstelling) en Windows Media Player alleen gebruiken als u Windows Media Player kan worden gebruikt voor het branden van de CD/DVD voor gebruikers van Windows XP alleen problemen ondervindt.


Brander

Kies het station dat u wilt branden.

Voor Data CD/DVD's kunt u ook 'imagebestand'. Hiermee kunt u maken en ISO-bestand (bv beeld. ISO) op uw harde schijf. Dit kan later worden gebrand met behulp van de geavanceerde optie schrijven ISO spiegelbeeld. Deze functie is alleen beschikbaar in de Express Burn Plus.


Schrijfsnelheid

Kies de schrijfsnelheid die u wenst. Alleen geldige snelheden voor het station en de media worden weergegeven.


Kopie├źn

Dit Is Het Aantal Exemplaren Van De CD/DVD Te Branden (Standaard Ingesteld Op 1).


Gebruik Overbranden

Als deze optie is geselecteerd Express Burn zal proberen te schrijven van alle bestanden die u hebt opgegeven, zelfs als dit langer dan de nominale grootte van de CD-media is. Als het branden mislukt dan moet u minder bestanden te schrijven.


Rewritables Wissen

Als U Naar Een Herbeschrijfbare Schijf (CD-RW, DVD-RW, DVD + RW, BD-RE Brandt) De Disc Automatisch Gewist Wordt Als U Deze Opties Inschakelt. U Kan Een Schijf Met Behulp Van De Menu-optie Van De Brander En De Selectie Wissen Herbeschrijfbare Schijf Wissen.


Gebruik Van Standaard Spoor Pauze

Branden Sessie Tegelijk Voor Het Aanpassen Van De Pauze

Track Pauze

Een audio-CD heeft standaard een pauze van 2 seconden tussen de tracks. Schakel het aankruisvak 'Gebruik standaard track pauze' te gebruiken deze standaard pauze. Wenst u een ander tijdstip, zelfs een waarde nul voor geen pauze en selecteer vervolgens ' branden sessie tegelijk aanpassen pauze '. Hier moet u de waarde in 'Track Pause' ook wijzigen om de gewenste hoeveelheid.

Let op: sommige oudere stuurprogramma's ondersteunen niet aanpassen van de pauze en moet u 'Gebruik standaard track pauze'. In dit geval zal het branden mislukken met een fout over het instellen van de parameters van het schrijven.

Als u de tijd aanpassen Express Burn zal presteren sessie tegelijk branden en het zal de audio te decoderen voordat het branden. Hierdoor ontstaat een grote tijdelijk bestand op je PC van maximaal 700Mb. Wees u ervan bewust van dit is dat u kiest voor deze optie.


Finaliseren

Bij audiodiscs geschreven Track At Once (dwz zonder het aanpassen van de track pauze) kunt u niet het finaliseren van een disc. Vervolgens kunt u extra tracks op een later tijdstip. Wanneer u klaar bent, dan selecteert u de optie finalize. Let op: sommige zelfstandige spelers niet kunnen afspelen die nog niet definitief zijn.


Bootable Maken Schijf (Schijven Alleen Gegevens)

Hierdoor ontstaat een opstartbare schijf, maar dient u een beeld van de schoen sectoren zoals auteursrecht ons verstrekken hen verhindert. Dit moet een afbeelding van maximaal 16 sectoren vanaf het begin van een opstartbare schijf. Het bestand moet een ISO-installatiekopie van 16 2048 byte sectoren.