Watermerk Beeld

Een watermerk beeld is een kleine, vaak gedeeltelijk transparant, beeld overlay op een hoek van een video. Als u bijvoorbeeld een bedrijfslogo op een bedrijfsfilm weergeven. Dit effect kan worden bereikt met behulp van de volgende stappen uit:

  1. Imagebestand ladenMaak een nieuwe clip van de afbeelding.
  2. De clip van de afbeelding op de volgorde van overlaytoe te voegennaar een video track boven de achtergrond clips.
  3. Bewerk hetVideo-effectentoegepast op de clip van de afbeelding.
  4. Toevoegen of selecteer het animatie-effect. Vermindering van de waarde van de schaal om de afbeelding kleiner te maken. Pas de positie X en Y-waarden als de afbeelding in de buurt van een hoek wilt verplaatsen.
  5. Toevoegen of selecteer het effect dekking. Verminder de dekkingswaarde het beeld gedeeltelijk als transparant wilt maken.

Picture-in-Picture

Picture-in-picture is vergelijkbaar met een watermerk, maar overlays een kleine video in plaats van een kleine afbeelding. Bijvoorbeeld, om aan te tonen van een close-up van iemand er geven een commentaar op wat gebeurt in de belangrijkste video. Dit effect kan worden bereikt met behulp van de volgende stappen uit:

  1. Laad een videobestandMaak een nieuwe videoclip.
  2. De videoclip op de opeenvolging van overlaytoe te voegennaar een video track boven de achtergrond clips.
  3. Bewerk hetVideo-effectentoegepast op de videoclip.
  4. Toevoegen of selecteer het animatie-effect. Vermindering van de waarde van het schaalbereik de video om kleiner te maken. Pas de positie X en Y-waarden als u wilt verplaatsen van de video.