Teksthulpmiddelen

Tijdens het bewerken van tekst, teksthulpmiddelen venster verschijnt en toestaan om tekenkenmerken te wijzigen zoals lettertype, grootte, stijl en kleur voor geselecteerde tekst. U kunt ook de uitlijning van de tekst van de koos, overzicht, achtergrond en animatie van het tekst gereedschap Venster schuiven.


U kunt de kenmerken voor de geselecteerde tekens aanpassen.

Lettertype

Deze pull-down menu bevat een lijst van lettertypen die op uw computer geïnstalleerd.

Stijl

Deprimerend Elke Combinatie Van Deze Knoppen Zal Het Veranderen Van De Stijl Van Uw Tekst vet, cursief Of onderstreepte.

Kleur

De Tekstkleur, Kleur Van De Omtrek En Kleur Van De Achtergrond Controles, Wanneer Erop Wordt Geklikt, Verschijnt Een Dialoogvenster Waarin U De Kleuren Van Uw Tekst Kunt Selecteren. Opmerking: Vinkje Het Selectievakje weergeven Overzicht Zal Verbergen De Tekstcontour.

Grootte

Hierdoor past de hoogte van uw tekst als een percentage van de hoogte van het frame, van % to1 100%.

Uitlijning

Selecteren een van de knoppen voor uitlijning de uitlijning van uw tekst binnen het frame past.

Scrollen (Alleen tekst fragmenten)

Deze pull-downmenu zal een lijst van verschillende scrollen methoden die kunnen worden toegepast op de tekst.
Selecteren of Top To Bottom of Onderkant naar de bovenkant zorgt ervoor dat uw tekst te scrollen verticaal, vergelijkbaar met een reel credits.
Selecteren van ofwel Links naar rechts of Rechts naar links zal ervoor zorgen dat uw tekst om te bladeren in een horizontale lichtkrant.

Als u een schuivende methode gebruikt, wordt uw tekst scherm zal beginnen en zal schuiven in de geselecteerde richting totdat alle ingevoerde tekst het frame aan de andere kant laat. De snelheid waarmee uw tekst zal scrollen hangt af van de duur van de clip van uw tekst. Als u wilt uw tekst schuift langzamer, verlengen de duur van de clip.