Video-overgangen

Een overgang wordt een videotrack clip geleidelijk verborgen als het bereikt zijn einde ("overgang uit"), en eventueel geleidelijk toont de clip die onmiddellijk volgt ("overgang"). Deze wijziging kan worden gedaan met behulp van fading, afvegen, of een aantal andere effecten.

Een overgang kan alleen worden toegepast op een clip op een opeenvolging, en alleen op een videotrack (betekenis overgangen kunnen alleen worden gebruikt op video, afbeelding, tekst of lege clips).

Een Overgang Toe Te Passen

Overgangen kunnen op twee manieren worden toegepast:

Voer om te passen een overgang, een van de volgende handelingen uit:


Het dialoogvenster Eigenschappen van de overgang zal verschijnen. Voor de meeste soorten van de overgang hoeft je in te voeren van de duur van de overgang. De overgang van de Zoom ook gevraagd voor de positie van begin- en einddatum. De dia-overgang wordt gevraagd voor de begin- en eindposities en een versnelling in / out waarde.

Duur Of Andere Eigenschappen Aan Te Passen

Nadat u een overgang hebt toegevoegd, voert u een van de volgende opties om de duur en / of andere eigenschappen wijzigen:

Een Overgang Verwijderen

Nadat u een overgang hebt toegevoegd, voert u een van de volgende handelingen uit om het te verwijderen:

Starten Van Een Reeks Met Een Fade In

Een overgang wordt toegepast op het einde van een clip. Als u wilt vervagen aan het begin van een reeks, kan dit worden gewerkt rond door het plaatsen van een lege clip onmiddellijk voorafgaand aan de eerste clip van de volgorde en de Fade overgang toe te passen.