Elk tabblad hier is een opslaglocatie, voor het houden van clips en/of mappen. Opslaglocaties kunnen worden bekeken in de weergave Miniaturen of lijst door te klikken op de knevel van de weergave op de rechterkant van de werkbalk van de tabbladen bin.

Miniatuurweergave
Elke clip of map wordt weergegeven door een grote afbeelding. Dubbelklik op een map om de clips die het bevat weer te geven. De naam van de huidige map wordt weergegeven onder de tabbladen opslaglocatie. Klik op de knop Terug naar bovenliggende opslaglocatie om een map af te sluiten. Als u de afbeelding voor een clip wilt wijzigen, selecteert u de clip, verplaatst u de afspeelpositie in het voorbeeld van clip naar het gewenste frame en klikt u met de rechtermuisknop op het voorbeeld en selecteert u Dit frame gebruiken voor duimframe.


Lijstweergave
Kolommen worden weergegeven met extra informatie over elke clip, inclusief clipduur, bestandspad, enz. Clips in mappen worden ingesprongen weergegeven onder hun bovenliggende map. Dubbelklik op een map om deze samen te vouwen en de clips te verbergen die het bevat. Dubbelklik nogmaals om het uit te vouwen.

Zie ook: concepten: opslaglocaties en mappen