Opslaglocaties houdt alle clips in een project worden gebruikt, en kunnen in mappen worden ingedeeld.

Standaard Opslaglocaties

Een set van standaardopslaglocaties bestaan in elk project. Deze opslaglocaties niet kunnen worden hernoemd, verwijderd of handmatig gemaakt.

Wanneer een clip wordt geladen of gemaakt, wordt deze automatisch toegevoegd aan een van de standaardopslaglocaties. Standaardopslaglocaties zal niet onschuldig houden clips dan de typen opgegeven. bijvoorbeeld kan niet een audioclip worden verplaatst naar de opslaglocatie van Videobestanden .

Standaardopslaglocatie Clips
Sequenties Sequenties
VideobestandenGeladen video bestanden (2D en 3D)
Audio-bestandenAudio-bestanden geladen
Geripte CD-audiotracks
AfbeeldingenBestanden van de geladen afbeelding (2D en 3D)
Tekst clips
Lege clips
Reeks momentopnamen
Video-opnamen* Vastgelegde video
Audio-opnames* Geluidsfragmenten
Opgenomen verhalen

* De Video-opnamen En Audioopnamen Opslaglocaties Zijn Aangepaste Opslaglocaties (Zie Hieronder), Die Automatisch Zal Worden Toegevoegd Als U Een Gerelateerde Actie. Bijvoorbeeld Video Vastleggen.

Aangepaste Opslaglocaties

Aangepaste opslaglocaties kunnen elke naam hebben en elk type van clip kunnen houden. Er zijn geen aangepaste opslaglocaties in een nieuw project, maar een aantal van hen kan worden gemaakt. Ze kunnen worden gebruikt voor het indelen van clips. Bijvoorbeeld door scène of locatie.

Mappen

Mappen kunnen worden gemaakt van artikelen in opslaglocaties, verder clips indeelt. Mappen kunnen geen andere mappen bevatten.

Clips Verplaatsen

Slepen en neerzetten kunnen worden gebruikt om te clips verplaatsen tussen opslaglocaties, door hen te laten vallen op een bin-tab, mits dat de opslaglocatie is kunnen houden van clips van dat type. (Zie hierboven). Slepen en neerzetten kunnen ook worden gebruikt om te clips verplaatsen naar of uit een map.