Trimmen Van Video- En Audiofragmenten

Elke video- of audioclip, heeft in een opslaglocatie of op een reeks, een begintijd en een eindtijd. Wanneer een clip wordt geplaatst op een opeenvolging, worden alleen frames of monsters uit de regio tussen de begin- en eindtijd gebruikt. Frames of monsters vóór de starttijd en na de eindtijd zijn bijgesneden.

Van een clip begintijd is standaard aan het begin van de clip, en de eindtijd is aan het eind. dat wil zeggen, wordt niets bijgesneden.

In het voorbeeld van de Clip
Selecteer een video- of audioclip in een bak of op een reeks te laten zien in het voorbeeld van de clip. De begintijd wordt weergegeven als een rode driehoek op de tijdlijn van het voorbeeld van de clip en de eindtijd wordt weergegeven als een blauwe driehoek. Sleep driehoek te bewegen de In of eindtijd. Als alternatief, verplaatsen de clipvoorbeeld huidige afspelen positie en selecteer Clip -> speler -> Clip Start Time ingesteld of Clip eindtijd instellen, of klik op de knoop van het pictogram van de rode of blauwe vlag. Als de clip die u wilt wijzigen zich op de volgorde en de nieuwe In of eindtijd die u hebt gekozen zal in strijd zijn met een andere clip op de reeks, worden vervolgens de clips verplaatst naar rechts zodat geen clips zullen overlappen. Houd Alt terwijl het veranderen van de In- of eindtijd om tijdelijk uitschakelen van dit probleem.

Klik op de knop splitsen in het voorbeeld van de Clip en het bespaart een dubbele videoclip in de bak met uw bewerkte begin- en eindtijd. Selecteer de opgeslagen videoclip uit de opslaglocatie uit en plaats de afspelen-positie op de tijdlijn overal tussen de begin- en eindtijd. U kunt de knop splitsen opnieuw gebruiken om op te slaan van een andere dubbele video clip met verschillende begin- en eindtijd.

Bijsnijden Van Clips In De Volgorde En De Volgorde Preview

Op een opeenvolging
Klik op de tijdlijn naar een positie waar een geselecteerde clip. Klik met de rechtermuisknop op een geselecteerde clip en klik op Geselecteerde Clips van de Split

Op een reeks (alleen tijdlijnmodus)
Beweeg de muiscursor over de linkerrand van een clip en de cursor wordt gewijzigd om de cursor te wijzigen. Klik en sleep om de linkerrand van de clip te verplaatsen en de begintijd van de clip te wijzigen. Als u de rechterrand van een clip sleept, wordt de eindtijd gewijzigd. Houd er rekening mee dat de begintijd niet eerder dan het begin van de clip kan worden gesleept en dat de eindtijd niet later dan het einde van de clip kan worden gesleept. Als u het formaat van een clip zo wijzigen dat deze overlapt met een andere clip, worden sommige clips naar rechts van de reeks verplaatst om dit te compenseren, zodat er geen clips overlappen. Houd Alt vast terwijl u het formaat wijzigt om dit gedrag tijdelijk uit te schakelen.

Op een reeks (alleen storyboardmodus)
De begintijd van een clip kan hier niet worden gewijzigd, maar als u de duur wijzigt (door op de duur onder aan de clip te klikken) wordt de eindtijd verplaatst.

Splitsen Van Clips In De Volgorde En De Volgorde Preview

Elk type clip op een reeks kan worden gesneden in twee door het splitsen. Splitsen kan worden gebruikt voor het verwijderen van gedeelte van een fragment uit een reeks (bijvoorbeeld het verwijderen van advertenties), ga gedeelte van een fragment (bijvoorbeeld om ruimte voor een opengewerkte schot te maken), zodat een overgang moet worden gebruikt, of veel andere redenen.

Om te splitsen een of meer clips, de huidige positie van het afspelen op de volgorde of de volgorde voorbeeld verplaatsen naar de positie van de splitsing en voer een van de volgende handelingen:


De methoden van de splitsing zijn:

Geselecteerde clips splitsen
Alle geselecteerde clips, inclusief gekoppelde of gegroepeerde clips, op een video- of audiotrack, worden gesplitst.

Splitsen van alle Tracks
Alle clips, geselecteerd zijn of niet, op een video- of audio track, zal worden verdeeld.

Alle videotracks splitsen
Alle clips, geselecteerd zijn of niet, op elk videospoor, zal worden verdeeld.

Splitsen van alle audiosporen
Alle clips, geselecteerd zijn of niet, op elke audiotrack, zal worden verdeeld.