Naast het kunnen veranderen van de volumeniveaus van een hele track of een hele clip, is het ook mogelijk om te variƫren van het volume van een clip door de looptijd door vervagen punten toe te voegen.

Om te beginnen met het bewerken van vervagen punten, selecteer een audioclip, ofwel uit een opslaglocatie of op een opeenvolging, aan haar imago golfvorm in het voorbeeld van de clip weergeven. Overlay op de afbeelding is een blauwe lijn toont hoeveel winst zal worden toegepast op elk punt in de tijd. Negatieve gewin, maakt wanneer de blauwe lijn hieronder het centrum is, de audio stiller. Positieve gewin, wanneer de blauwe lijn boven het centrum is, zal het geluid harder maken.

Beweeg de muiscursor over een punt van de fade Toon van haar positie en zo de waarde.

Fade Punten Voorinstellingen

Klik met de rechtermuisknop op de audio clip preview, of op een audio clip binnen een track, en selecteer een van de volgende fade effectopties om automatisch fade Points toe te voegen.

Fade in

Maak een overgang van stilte naar het begin van het geluid in een input duur.

Fade out

Maak een overgang van het begin van het geluid naar stilte in een input duur.

Cross fade

Fade out en fade in de twee * onderste de meeste * tracks in de volgorde op de huidige positie. Dit effect vereist ten minste twee audio tracks op de sequentie op de huidige positie.

Hele clip vervagen

Een alias voor het versterker audio-effect. Refereer naar audio effect versterken.

Fade Punten Toevoegen

Klik op de blauwe lijn, weg van alle bestaande vervagen punten, een andere vervagen punt toe te voegen.

Fade Punten Verplaatsen

Klik op een bestaande fade-punt en sleep deze om het te verplaatsen.

Verwijderen Van Fade Punten

Een enkele vervagen als punt wilt verwijderen, klik met de rechtermuisknop op het en selecteer verwijderen van dit punt vervagen. Als u wilt verwijderen alle vervagen punten, klik met de rechtermuisknop in het voorbeeld van de audio-clip en selecteer Remove All Fade punten.