Terwijl editing van de duur van een clip in het voorvertoningsgebied Clip geselecteerd, op de In punt veld te klikken zal de nieuwe inpunt Voer dialoogvenster openen en klik op het veld van de punt Out het dialoogvenster Enter New uitpunt opent. Zodra een van deze dialoogvensters is geopend, typt u een nieuwe in- of uitpunt naar het veld en klik op OK om de wijziging opslaat.

In het dialoogvenster ondertitels de items hierboven verwijst naar 'In' en 'Out' Wijs velden, zal verschijnen als en bewerken, de 'Show' en de 'Verbergen' wijs Eigenschappen van de huidige ondertitel.

In de storyboard -modus kan bij het invoeren van een hiaat duur elk verschil maximaal 5 uur lang zijn.
Merk op dat de meeste gebruikers nooit hiaten zullen moeten creƫren of wijzigen langer dan een paar seconden elk.

Deze methode voor het bewerken van de lengtes van de clip is het beste wanneer nauwkeurige lengtes vooraf bepaald zijn. Als u liever line-up uw in- en uitpunten te visuele aanwijzingen op de illustratie, kunt de navigatieknoppen van de clip in het voorvertoningsgebied Clip geselecteerd cue van het precieze moment van het in- of uitpunt, vervolgens de rode en blauwe vlaggen gebruiken ter gelegenheid van het in- of uitpunt.