Ljudspåren

Ljuddelen av bildspelet är uppdelad i två områden, en för ditt soundtrack och den andra för din berättarröst.

Det översta ljudspåret kallas Soundtracket. Detta är ett dedikerat spår för ditt bildspels ljud. Du kan dra ljudfiler från medielistan på fliken Media till det här spåret.

Det andra spåret kallas berättarspåret. Denna låt kommer att visa eventuella Narrations du har spelat in.

Blekning

Om du har lagt till en film i din show, kommer allt ljud den gör automatiskt tonas om du har ett soundtrack som spelas upp. Ditt ljudspår och filmljud kommer båda automatiskt att blekna när det spelas upp en berättarröst.

Ta bort länken till ljud

Gör att du kan separera videon och det är originalljud. Ljudet placeras sedan i berättar- och berättarspåret.

Återställa ljud

Detta alternativ kommer att återställa standardljudet videon ursprungligen hade.

Hur stänga av ljudet infödda ljud från video

Om du vill stänga av ljudet för en video högerklickar du på den i ljudspåret och väljer Justera klippvolym. Markera rutan Ljud av klipp och klicka sedan på OK.

Hur man sparar inbyggt ljud från video

Du kan spara ett videoinbyggt ljud som en separat fil genom att högerklicka på videofilen i medielistan och välja Spara ljudspår som en separat fil från snabbmenyn.

Trimma ljud för att matcha längd bildspel

Högerklicka på ett ljudklipp på antingen Sound Track eller Narration Track, välj sedan Trimma ljud för att matcha längd bildspel för att trimma och tona slutet av ljudfilen för att matcha längden på bilderna.

Loop detta klipp till slutet av bildspelet

Högerklicka på ett ljudklipp på Ljudspår eller Berättar-och berättarspår . Välj Loopa det här klippet till slutet av bildspelet om du vill upprepa ljudklippet genom bildspelets.