1. De Werkbalk Snelle Toegang

  De werkbalk Snelle toegang hebt u snel en gemakkelijk toegang tot enkele veelgebruikte acties in VideoPad. Deze acties omvatten Maak nieuwe Project, Load Project, Project opslaan, ongedaan maken en opnieuw.

 2. Tool Bar

  Het dropdown-tabblad menu toont de andere items zoals bestand, bewerken, clip, track, volgorde, video-effecten, audio-effecten, overgang, export, hulpmiddelen, weergave en Help. De tabbladen Home, clips, reeks en audio wijzigen de indeling van het hoofdvenster en de knoppen op de werkbalk om de functies te markeren die belangrijk zijn in de verschillende stadia van het maken van een video.

  Home Tab
  Een goede tab te gebruiken bij het starten van een project, of als u alleen wilt doen elementaire bewerkingstaken. De knoppen en de lay-out biedt toegang tot een breed scala aan functies.

  Tabblad clips
  Handig als het project bevat een groot aantal clips en / of je moet besteden een heleboel tijd vinden, sorteren, voorvertonen of bijsnijden van clips. De voorproef van de reeks is verborgen om ruimte voor grotere Clip opslaglocaties en een groter voorbeeld van de Clip te maken.

  Tabblad reeks
  Net als bij het tabblad Start, maar wanneer de reeks in de tijdlijnmodus staat, wordt de nadruk gelegd op videotracks, waarmee u effecten en overgangen verfijnen.

  Tabblad effecten
  Gebruik dit tabblad om veelgebruikte effecten en overgangen toe te voegen aan geselecteerde clips in uw project.

  Tabblad Audio
  Vergelijkbaar met het tabblad Start, maar wanneer de volgorde is in de tijdlijnmodus, nadruk wordt gelegd op audiotracks, waarmee u fine-tunen van plaatsing en audio-effecten.

  Tabblad Exporteren
  Gebruik dit tabblad om uw project te exporteren naar een afspeelbaar videobestand, 3D-videobestand, dvd en meer. Upload je geƫxporteerde video naar YouTube, Vimeo, Flickr, Dropbox of Google Drive.

  Suite-tabblad
  Dit tabblad te selecteren zal verwante programma's weergeven in de werkbalk, en de belangrijkste weergave overschakelen op hetzelfde die wordt weergegeven op de Home Tab te klikken op een van de gerelateerde programma knoppen zal downloaden, installeren en uitvoeren van het programma.

  Aangepaste Tab
  U kunt knoppen van de andere tabbladen te tonen op dit tabblad, in willekeurige volgorde die je wilt.

 3. Clip Vakken

  Zie: Clip opslaglocaties referentie

 4. Clip En Volgorde Previews

  Zie: Clip / volgnummer Preview referentie

 5. Sequenties En Tracks

  Voor reeksen, zie: concepten: reeksen voor sporen, zie: concepten: Tracks