Scrollen Credits

Scrollen kredieten kan worden toegevoegd aan een reeks met behulp van een tekst-clip met een schuivende richting toegepast.

  1. Een clip tekst toevoegenaan het project. Typ in alle credits als tekst-inhoud van de clip van de tekst.
  2. Van de tekst clipClipvoorbeeld . Op deTeksthulpmiddelenStel venster deScrollentoeschrijven aanBodem-Topde credits omhoog vanaf de onderkant van het scherm scrollen. Pas de andere kenmerken (lettertype, grootte, kleur, etc.) zoals vereist.
  3. Alle credits worden getoond in de duur van de clip van de tekst. De standaardduur van een clip van de tekst is kort, wat betekent dat de kredieten zal zeer snel scrollen. De duur van de tekst clip langer om te scrollen de credits langzamer maken.
  4. De clip toevoegen aan een reeks. Vergeet niet dat andere clips videotracks boven of onder de credits-tekst clip kunnen worden gebracht. Plaats bijvoorbeeld een lege clip, afbeelding clip of zelfs een videoclip op een lagere videotrack om te wijzigen wat wordt gezien achter de credits.

Nieuws Ticker

Volg de bovenstaande instructies met deze kleine verschillen om te maken horizontaal schuivende tekst, zoals een nieuws of aandelenkoersen: